OPINIE NASZYCH KLIENTÓW

Doodle Food Junior Łosoś

Doodle Food Junior Łosoś, łosoś z koprem, szpinakiem, fenkułem, szparagami i pomidorem dla szczeniaków

KARMA ODPOWIEDNIA DLA SZCZENIAKÓW DO 12 MIESIĄCA ŻYCIA

Na wszystkie zamówienia o wartości minimum 200zł dostawa Gratis! (wysyłka w Polsce)
Rabat zostanie naliczony w trakcie procesu płatności.

Co Twój Doodle zyskuje dzięki warzywom i owocom?

Koper – doskonałe źródło żelaza wspierające prawidłowe funkcje układu krążenia
Szpinak – bezcenne źródło witaminy A mające wpływ na pozytywne funkcjonowanie narządu wzroku
Fenkuł – dobre źródło wapnia, pomaga utrzymać zdrowe zęby i kości
Szparagi – źródło witaminy C, odgrywającej istotną rolę w syntezie kolagenu, która jest bardzo ważna dla utrzymania zdrowych kości
Pomidor – źródło potasu, wspomagającego funkcjonowanie mięśni i nerwów

Przeczytaj koniecznie jak wdrożyć i stosować karmę Doodle Food TUTAJ

Reviewed by 05 customer(s)

Filtruj po

  • Avatar

    Weronika Cieślar

    Szczęśliwy Maniek 🙂

    Nigdy nie miałam problemu z jedzeniem w przypadku Mańka, ale ta karma jest dla niego najsmaczniejsza. Zawsze czeka na nią z niecierpliwością i nic nie zostaje w misce. Polecam bardzo 🙂

    22 kwietnia, 2021

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Katarzyna Hałaczkiewicz

    Rewelacyjny produkt

    Doskonała karma!
    Mój pies ją uwielbia, ma świetny skład, jest lekkostrawna, zniknęły problemy alergiczne u mojego doodla 🙂
    Polecam i pozdrawiam 😊

    15 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Sławomir Nowaczyk

    Mija chrupie aż jej się uszy trzęsą

    Potwierdzam że karma wydajna i choć sam nie próbowałem a Mija też mi wprost tego nie powiedziała, to na pewno smaczna.

    14 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Patrycjusz Siciński

    wreszcie najedzona 🙂

    Karma wydajna i tresciwa. Mija najedzona i szczesliwa. I my tez 🙂

    13 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Dominika Kasperkiewicz

    Wafel zajada jak szalony

    Bardzo dobra karma, alergiczny szczeniak wcina jak szalony i nie ma żadnych problemów 🙂

    13 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

Doodle Food Adult Kaczka

Doodle Food Adult Kaczka, kaczka z pasternakiem, burakiem, pomarańczą, szparagami i dynią dla psa dorosłego

Na wszystkie zamówienia o wartości minimum 200zł dostawa Gratis! (wysyłka w Polsce)
Rabat zostanie naliczony w trakcie procesu płatności.

Co Twój Doodle zyskuje dzięki warzywom i owocom?

Pasternak – doskonałe źródło witaminyB3, która jest niezbędna w metaboliźmie energetycznym tak ważnym dla ćwiczeń i zabawy
Burak Ćwikłowy– źródło błonnika pokarmowego, pomagającego znormalizować czas trwania pasażu jelitowego
Pomarańcza – bardzo dobre źródło witaminy C, znanej ze swoich właściwości przeciwutleniających, korzystnie wypływa na funkcjonowanie układu odpornościowego
Szparagi –  źródło żelaza w celu wsparcia prawidłowych funkcji układu krążenia
Dynia – dobre źródło witaminy A, która pozytywnie wpływa na funkcjonowanie narządu wzroku

Przeczytaj koniecznie jak wdrożyć i stosować karmę Doodle Food TUTAJ

Reviewed by 05 customer(s)

Filtruj po

  • Avatar

    Jędrzej Suchowolec

    Kaczka

    Najlepiej się sprawdza spośród kilku wartościowych karm dotychczas testowanych, polecam

    23 maja, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Liliana lilaurban@o2.pl

    Dziękujemy!

    Karma służy naszemu psiakowi. Lubi ją bardzo.
    Obsługa klienta bez zarzutu, wszystko od ręki i na czas.
    Polecam.

    18 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Katarzyna Kulczycka

    karma z kaczką

    doskonały serwis, szybka dostawa. Karma bardzo dobra, Roxy nie wybrzydza, je bez żadnych oporów

    13 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Monika Wiktor

    Monika

    Polecamy serdecznie!
    Piesek najedzony i zadowolony.
    Duży plus za innowacyjne zamykanie !

    13 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Magdalena Osińska

    Bardzo dobry produkt

    Bardzo fajna karma. Psiak dobrze ją toleruje i od razu ją polubił. Atrakcyjny smak karmy oraz rozmiar chrupek sprawia, że świetnie sprawdza się również jako nagroda treningowa. Na uwagę zasługuje też sposób pakowania. Torba zamykana na solidny rzep to super rozwiązanie, zwłaszcza w przypadku opakowań 12kg. Dzięki temu karma nie wietrzeje a jej przechowywanie jest wygodne i estetyczne.
    Dodatkowo duży plus za obsługę klienta, który jest na bieżąco informowany o postępach w realizacji zamówienia a paczka dociera w ekspresowym tempie. Super! Polecam.

    12 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

Doodle Food Adult Wołowina

Doodle Food Adult Wołowina,  wołowina z marchewką, zieloną fasolką, kalafiorem, pomidorami i cukinią dla psa dorosłego

Na wszystkie zamówienia o wartości minimum 200zł dostawa Gratis! (wysyłka w Polsce)
Rabat zostanie naliczony w trakcie procesu płatności.

Co Twój Doodle zyskuje dzięki suszonym warzywom i owocom?

Marchew – doskonałe źródło witaminy A, która ma pozytywny wpływ na funkcjonowanie narządu wzroku
Zielona fasolka – źródło żelaza, które wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu krążenia
Kalafior – źródło witaminy B9, ważnej dla metabolizmu aminokwasów i nukleotydów
Pomidor –  źródło błonnika pokarmowego, który wpływa na prawidłowy czas pasażu jelitowego
Cukinia – dobre źródło witaminy B3, ważnego kofaktora metabolizmu węglowodanów, białek i tłuszczów

Przeczytaj koniecznie jak wdrożyć i stosować karmę Doodle Food TUTAJ

Reviewed by 02 customer(s)

Filtruj po

  • Avatar

    Paulina Jankowska

    Pyszna ta wołowina

    Mój Rudy przyjaciel bardzo dobrze zniósł zmianę karmy z Reico na karmę Doodle Food wołowinę. Ze względu na wrażliwość żołądka czas zmiany wydłużyłam o tydzień. Podczas zmiany karmy nic niepokojącego nie zauważyłam. Psiak bardzo chętnie się zajada , nie występują biegunki, ani inne alergie. Jesteśmy po degustacji łososia i jagnięciny . Pewnie za niedługo zmienimy wołowinę na innego zwierza . Obsługę jak i dostawę oceniam na 5+
    Serdecznie polecam

    8 sierpnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Katarzyna Kulczycka

    karma z wołowiną

    Roxy wcina z ogromnym apetytem. Super karma, polecamy razem ze Svarowskim 🙂

    13 kwietnia, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

Australian Labradoodle. Sekrety Groomingu

Australian Labradoodle. Sekrety Groomingu

Autorka: Edyta Gajewska-Dziekan

Bogato ilustrowany poradnik wzbogacony o mini videokurs groomingu, dzięki któremu poznacie odpowiedni sposób strzyżenia waszego psa.
Nauczycie się rewolucyjnej metody redukcji objętości sierści, która jest kluczem w pielęgnacji gęstej okrywy włosowej. Poznacie sekret genetycznej redukcji objętości sierści, dzięki któremu zrozumiecie dlaczego pielęgnacja płaszcza jednego dudla może być znacznie łatwiejsza niż drugiego.
Pokażę wam jak rozkołtunić sfilcowany włos,  jednocześnie nie pozostawiając uszczerbku na psychice waszego pupila.
Zaprezentuję prawidłowy kształt dudlowej głowy oraz krok po kroku pokażę jak go uzyskać.
Skonfrontuję się z mitami dotyczącymi podszerstka, włosa, linienia oraz alergii.
Opowiem wam jak przygotować wasze psy do zabiegów pielęgnacyjnych, jakich konkretnie akcesoriów i środków pielęgnacji używać. Zdradzę też kilka patencików z dudlowej kuchni, które przydadzą się do pielęgnacji okrywy włosowej.

Reviewed by 05 customer(s)

Filtruj po

  • Avatar

    Katarzyna Szczepańska

    Pełen profesjonalizm - dbałość o każdy szczegół

    Widać, że ogrom pracy i serca zostały włożone w tę książkę: od estetyki po treść, a nawet środowisko!
    Książka jest estetycznie i przede wszystkim solidnie wykonana: treść jest zorganizowana w przejrzysty sposób, a zdjęcia są bardzo dokładne. Momentami można poczuć się jak na lekcji biologii, ponieważ pani Edyta zadbała nawet o zdjęcia mikroskopowe.
    Poradnik zawiera mnóstwo informacji na temat samej historii rasy oraz okrywy włosowej Labradoodle a także jej budowy, co zostało dodatkowo wzbogacone wykresami oraz zdjęciami.
    Poza czysto technicznymi i niezwykle dokładnymi wskazówkami dotyczącymi pielęgnacji znajdziemy również mnóstwo porad behawiorystycznych – jak stopniowo przyzwyczajać psa do zabiegów od szczenięcia, co jest niezwykle pomocne i czyni książkę uniwersalną.
    Kolejny i chyba największy atut poradnika to materiały wideo a jest ich aż kilkadziesiąt! Filmiki zawierają podpisy, co dodatkowo ułatwia ich przeglądanie. Autorka pomyślała nawet o środowisku, dlatego filmiki są dostępne w wersji elektronicznej.
    Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości tej książki, pani Edyta zadbała dosłownie o każdy szczegół. Przede wszystkim, dzięki tej książce można dużo lepiej przygotować się na nowego członka rodziny 😉 Jeśli miałabym ocenić stosunek ceny do jakości, to uważam że cena jest baaaaaaardzo przystępna jak na ogrom wiedzy oraz porad praktycznych jakie zwiera ten poradnik.

    Z rzeczy czysto technicznych/organizacyjnych:
    – filmiki odtwarzają się bez zarzutu;
    – ekspresowa wysyłka, książkę dostałam już na drugi dzień.

    Gorąco polecam każdemu!

    5 października, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Paulina Jankowska

    Porządny poradnik

    Tak, to jest naprawdę porządnie wykonany poradnik. Zaczynajac od dużej dawki wiedzy, możemy dowiedzieć się skąd się wzięły Doodle? Jakie maja w sobie rasy psów? Dlaczego okrywa włosowa jest tak trudna w utrzymaniu ? Autorka pokolei w sposób usystematyzowany odkrywa tajniki pielęgnacji sierści Labradoodli.
    Uwaga ważne ; Obala mity. Podpowiada czego unikać.
    Wskazuje bardzo dokładnie jakich należy używać narzędzi i kosmetykow. Każda konkretna czynność jest szczegółowo opisana, mało tego, uzupełniona obrazkiem oraz przedstawiona na kurtkim filmiku. Uważam, że filmiki instruktażowe to strzał w 10. Dlaczego? A dlatego że zawsze mam problem z wyobrażeniem sobie danej czynności którą musze rozkminić w tzw. poradniku zrób to sam.
    Jeszcze należy tutaj napisać, poradnik został zadbany o detale takie jak papier, druk czy kolor. Po prostu jest pięknie ilustrowany. Przyjemnie mi sie go czyta a podczas prac fryzjerskich nad moim Rudym przyjacielem mogę śmiało do niego zerkać bez obawy ze sie zniszczy.
    Edytko, bardzo dziękuję za ten Porządny Poradnik, wiele rzeczy mi sie wyjaśniło. A przede wszystkim za to, że mogę w swoim zakresie zadbać profesjonalnie o sierść Quapciocha. Chapeau Bas!

    15 września, 2021

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Agata Zabiałowicz

    Sztos lektura

    Wczytując się w kolejne strony książki Edyty odnosi się wrażenie, że jest to niezbędna lektura dla każdego opiekuna dudla…
    Nie dość, że możemy się dowiedzieć o ciekawych aspektach związanych z tą piękną rasą i pogłębić wiedzę odnośnie na przykład okrywy włosowej naszych psiaków czy ras, które tworzą taką piękną mieszankę, to jeszcze znajdujemy w niej mnóstwo przydatnych wskazówek pielęgnacyjnych oraz materiałów multimedialnych.
    Dla mnie to must have dla każdej dudlowej rodziny. Książka ta to kompaktowy przewodnik, jak poradzić sobie z sierścią, jak okiełznać kołtuny i przede wszystkim zachęta hodowcy do samodzielnej pielęgnacji naszych psów. Mając w domu prawie 2,5-letniego psiaka i posiadając tę lekturę, czuję się znacznie pewniej w tym temacie oraz mam ochotę sama wziąć sprawy w swoje ręce i ochronić mojego dudla przed okresowym goleniem na zapałkę 😊 Polecam każdemu ten poradnik, patrząc na moje doświadczenia zaledwie parę akcesoriów do pielęgnacji poleconych przez hodowcę już przyniosło niesamowity efekt.
    Ogromne gratulacje i wielkie brawa dla Edyty – żeby każdy hodowca tak dbał o przyszłych właścicieli szczeniaczków! W imieniu moim i Nalu dziękujemy z całego serca 😊 Nic tylko zamawiać i czerpać garściami!

    15 września, 2021
    Zakup zweryfikowany

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Grzegorz Wolski

    Brawo!

    Jestem zachwycony poradnikiem. Przeczytałem od deski do deski. Nie spodziewałem się aż tylu informacji traktujących temat w zasadzie od samego początku. Skąd konkretna sierść u labradoodle, jakie czynniki na nią wpływają? Poczynając od tych genetycznych jak i tych związanych z ingerencją właściciela. Bardzo fajnie zorganizowana praca – począwszy od regularnych zabiegów pielęgnacyjnych, jak przyzwyczaić do nich swojego psa a kończywszy na krok po kroku opisanym, rozrysowanym i uwiecznionym na filmach schemacie cięcia. Pani Edyto moje gratulacje, wykonała Pani kawał dobrej roboty! To że jest Pani wspaniałym a zarazem profesjonalnym hodowcą to już wiemy, bo codziennie patrzymy na nasze włochate cudo Barrego. Teraz jeszcze widzimy z jaką miłością podchodzi Pani do rasy i jaką odpowiedzialność bierze Pani na siebie jako jej prekursorka. Trzymamy kciuki za dalsze Pani projekty!

    15 września, 2021

    Podziel się na

    Pomocne?

  • Avatar

    Marta Rosłon

    Warto!

    Fascynująca pozycja dla wielbicieli labradoodli, obowiązkowa dla właścicieli i psich fryzjerów. Czytałam z zapartym tchem i zachwytem nad dociekliwością autorki. I jestem ogromnie wdzięczna, że pojawiła się na rynku niedługo po narodzinach Pablo – na pewno będzie nam łatwiej iść przez życie. Jednocześnie wierzę, że każdy ambitny groomer sięgnie po tą pozycję i zachowa bezapelacyjną urodę tej rasy. A już z cała pewnością dowie się absolutnie wszystkiego na temat sierści i właściwej pielęgnacji naszych wyjątkowych psów. Edytka, gratulacje!!!

    14 września, 2021

    Podziel się na

    Pomocne?

error: Kontent na stronie DoodleBox jest chroniony prawami autorskimi!